Finish 6 by Xmas – update #2

Finish 6 by Xmas update

I došli smo do drugog apdejta sada već popularnog taga “Potrosi 6 do Bozica”. Ovo su moji rezultati i sada sam već zabrinuta da neću baš sve potrošiti do kraja. Zašto detaljnije u nastavku.

Da počnemo sa problematičnim proizvodima.  Da li neko zna šta se dešava ako se ne ispuni tag? Ništa, ok, nego jel treba da izdam neku kaznu sama sebi? 🙂

manhattan clearface rose beige

I kao što vidite ovaj puder je jedan od glavnih krivaca zašto se raspitujem oko kazne. 🙂 On je bio jedan od onih optimističnih proizvoda i započela sam ovaj tag sa možda 80-85% ovog proizvoda (klik na podsetnik fotku – Manhattan clearface ). Iako sam dosta napredovala čisto sumnjam da mogu da ga potrošim za mesec dana osim ako ne krenem da ga namerno stružem. Ne, neću to raditi, šalim se 🙂

oriflame artist gel eye liner

Pošto su planovi za maskenbal otkazani i ovaj proizvod postaje problematičan. Ne znam koliko jasno vidite preko fotografija ali od ovog alajnera je ostalo oko 30% dok smo krenuli iz još nezavidnije situacije od skoro 100% proizvoda. Dobra stvar, ako se tako može nazvati jeste što je jako slab, pa je potrebno preći minimun 2x. Potrošiću ga ali na mišiće.

Sada idemo na lakše stvari. Većina je ili već potrošena ili će to biti  za 10 dana.

alverde clear

Ovu masku baš volim, kao i fluid iz iste kolekcije i sigurno ću je opet kupiti. Po mojoj proceni ostalo ju je za dva mazanja, sto znači da će biti potrošena pre kraja jer je redovno koristim.

planet spa maska

Vidite i sami koliko se ova Planet spa tubica iskrivila 🙂 Ono što svakako znam jeste da je neću ponovo naručiti jer nema baš nikakvu funkciju.

I ove dve mazalice su već potrošene

alverdebalea

Kako vi napredujete? Da li su vam već dosadili isti proizvodi?

Do sledećeg posta

potpis smanjeni

Advertisements